Galerie 2016 - Katalánsko (červen)

Při naší 4. katalánské výpravě jsme poprvé navštívili barcelonskou restauraci, která založila svoje menu na úpravě pokrmů tak, jak to bylo před objevením ohně.
 
"Zamburiñas" patří k největší galicijské pochoutce A zase ten Dalí!



 
Domácím dezertům "v zákristii" nikdo neodolá Vinařství Perelada patří k nejvyhlášenějším v kraji



 
Křupavá kůže úhoře je opravdu velká delikatesa V 2* michelinové restauraci jsme každý měl svého číšníka



 
Ústřice v ústřici Peruánské chutě jsou nyní hodně v módě



 
Kuchařům jsme u večeře koukali rovnou pod ruce Čerstvé ryby dne byly tak dobré, že nepotřebovaly vůbec nic, ani jakoukoliv tepelnou úpravu



 
Rajčatový a tuňákový tatarák, poznáte který je který? Degustace rýží na pláži v Barcelonetě



 
Pravý baskický "chuletón" na lávových kamenech Noční romantika v rybářské vesničce u francouzských hranic



 


 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top