Galerie 2016 - MňamBus za Janem Žižkou a rabi Löwem

Gastronauti v Táboře   Přivítání v Nautilu (Tábor)   Houby v lese (Nautilus, Tábor)   Houby v lese (Nautilus, Tábor)   Šéfkuchař Martin Svatek (Nautilus) s týmem
Taste Waste předkrm - vepřové kůže plněné paštičkou (Nautilus, Tábor)   Jelen sika s perníkovou omáčkou, pyré ze starého chleba, cibulové želé, pastinák (Nautilus, Tábor)   Krém z bílé kávy s tvarohem, Bon Pari drobenkou, malinovým vzduchem a kaviárem (Nautilus, Tábor)   Šéfkuchař Martin Svatek s gastronautským nestorem, panem Zemanem   Mr. Bean v Muzeu čokolády a marcipánu (Tábor)
Prohlídka expozice Muzea čokolády a marcipánu (Tábor)   Čokoládový Tábor   Stylová atmosféra v Bistrot de Papa   Manželé Decroix, majitelé Bistrot de Papa   Remi Decroix, šéfkuchař a spolumajitel Bistrot de Papa (Horní Dubenky)
Neodolatelné sladkosti i quiche (Bistrot de Papa, Horní Dubenky)   Kachní filé nadívané fíky, omáčka z třešňového piva a zapomenutá zelenina (Bistrot de Papa, Horní Dubenky)   Kameny a brambory neboli pocta drahé Vysočině (bramborový dezert v Bistrot de Papa)   Prohlídka mikulovské synagogy s dr. Železným   Dr. Železný uvádí gastronauty do historie mikulovské židovské komunity
Návštěva židovského hřbitova (Mikulov)   Židovské náhrobky (Mikulov)   Symbolika židovských náhrobků (Mikulov)   Židovský hřbitov v Mikulově   Šábesový šoulet (Tanzberg)
Goldene Joich - sváteční židovská polévka (Tanzberg)   S výjimečným průvodcem po židovském Mikulově, dr. Železným, a kuchařkou Petrou, odbornicí na tradiční židovskou kuchyni (Tanzberg, Mikulov)   Unikátní tradiční židovská kuchyně v Tanzbergu (Mikulov)


 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top