Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 1. PROSINCE 2017 BUDE ZAHÁJEN PŘEDPRODEJ NA GRAND RESTAURANT FESTIVAL! TÉMA: SUPERFOOD

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
08. 08. 2017
Černá ovce se, viděno z povzdálí, chová zcela klidně, nevyvádí, nepere se, netrká. A mléko má bílé. I když, kdo ví...?
Grand Restaurant
04. 08. 2017

Domácí lívanečky s omáčkou ze sladkého sherry Pedro Ximenez a se vším, co jsme našli na zahrádce...

Grand Restaurant
01. 08. 2017

I popelníky na odklepávání cigaret jsou součástí restaurace (většinou už díky bohu jen venku). A mohou vypadat i hezky, trochu romanticky a navíc recyklovatelně...

Grand Restaurant
28. 07. 2017

Dnešní potréninkové smoothie: starší hnědé banány, nezpracované bílky ze včera, domácí mandlové mléko, zbytek medu a směs zdravých semínek.

Grand Restaurant
25. 07. 2017
Bílý, kukuřičný nebo tmavý chléb. Prostá vesnická provensálská snídaně. Malá ves - malá pekárna.
Grand Restaurant
21. 07. 2017

Docela vtipné... ale hádejte kolik se spotřebuje vody na výrobu vína?!

Grand Restaurant
18. 07. 2017
V mnoha zemích kolem Středozemniho moře nedostanete k rybě žadné brambory, noky, knedlíky ani rýži. Pouze grilovanou zeleninu. Ani je to nenapadne!
Grand Restaurant
14. 07. 2017

Víte, jaká je výhoda silné zeleninové polévky minestrone? - No přece, že do ní můžete zpracovat vše "co dům dá" a vždycky je výborná!

Grand Restaurant
11. 07. 2017
I obyčejná kohoutková voda může být podávána v restauraci šmrncovně. Cenova politika? Kazdá země i každý podnik - jinak!
Grand Restaurant
07. 07. 2017

Máte doma otlučené a unavené ovoce, co už nikdo nechce? Hoďte ho do koláče, ne do koše!

Grand Restaurant
04. 07. 2017
Hned před vchodem do pražské ZOO v Troji nabízí zdejší hospoda lokální surovinu. Tak to má být! Lesů křovin je tu na Prahu dost.
Grand Restaurant
30. 06. 2017

To je tak krásné, když někdo dává věcem druhý život. A navíc když to ještě tak úžasně vypadá - jako třeba tahle kabelka vyhotovená ze záchranných pásů!

Grand Restaurant
27. 06. 2017
Někdy se i ten obyčejný páreček dokáže hezky usmát..
Grand Restaurant
23. 06. 2017

Co uvařit k obědu? Koukněte se nejdřív do lednice a zpracujte zbytky! Často vás to dožene k úžasným kombinacím a neobvyklým chutím! Buďte nápadití a neplýtvejte.

Grand Restaurant
20. 06. 2017
Ach, ty rajský - to je taková dobrota, když chutnají skutečně jako rajčata...
Grand Restaurant
13. 06. 2017
Jako dezert - miska s vodou a třešně srdcovky v ní. Jak prosté, chutné a osvěžující.
Grand Restaurant
10. 06. 2017

První Mňam Tour s Pavlem Maurerem do USA plánujeme na listopad. Zbývá už jen pár posledních volných míst. Pojeďte s námi objevovat nová místa a nepoznané chutě!

Grand Restaurant
01. 06. 2017

Chlebíčky jsou tou nejvděčnější možností, jak zpracovat nevyužité suroviny z předešlého dne - variací je totiž tisíce a vaší kreativitě se nekladou žádné meze!

Grand Restaurant
26. 05. 2017
Monika a Pavel Maurerovi vás ze srdce zvou na Prague Food Festival! 26.-28. května na Vyšehradě:)
Grand Restaurant
23. 05. 2017

Tohle všechno jsou zbylé obaly po krátkém nevelkém obědě na dálnici pro pouhé 2 osoby. Jediné, co lze znovu použít je plastový podtác...



 
Muži se v lásce často chovají jako v restauraci. Objednají si jídlo podle jídelního lístku a potom šilhají na sousedův stůl.
Anonym
Top