Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!


Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
17. 01. 2017
Tomu říkám pochopení "Baroka na talíři" v mezinárodních souvislostech! Zelňačka podle chefa Viktorina z Brněnského Rynku: Maďarská paprika, tuřanské zelí, italská salsiccia a francouzský crème fraîche...
Grand Restaurant
13. 01. 2017

Tento ubrousek byl vyroben ze 100% recyklovaného materiálu. V minulosti to mohl být prohraný lístek na loterii nebo otravný manuál na sestavení nábytku. Alespoň to se na něm píše:)

Grand Restaurant
10. 01. 2017

Japonská gastronomie má mnoho skrytých významů a poselství. Každý pokrm v sobě ukrývá nějaký vzkaz nebo ponaučení. Tady opravdu jíme nejdříve očima...

Grand Restaurant
06. 01. 2017

Michelinská La Degustation Bohême Bourgeoise také umí vařit ze zbytků! Smažená vepřová kůže, pyré z kysaného zelí, maldonská sůl a luční bylinky. Voilà!

Grand Restaurant
03. 01. 2017
Jako bonmot je to pěkné, ale teď po vánocích? Raději méně cukrů a více vitaminu C, více pohybu a třeba bude "life longer"...
Grand Restaurant
30. 12. 2016

Takhle to dopadne, když si v Americe objednáte dezert. Dostanete třípatrový mrkvový dort, ze kterého by se najedla celá rodina. A nejen to, v supermarketech je vždy výhodnější kupovat XXL mléka a vůbec všechny ostatní potraviny v maxi-velikostech. Systém vás nutí buď k přejídání nebo k plýtvání:(

Grand Restaurant
27. 12. 2016
Kapra, řízek, latkes nebo šoulet. Ať si dá každý podle svého gusta co chce. Ale všeho s mírou.
Grand Restaurant
26. 12. 2016
Na našem romantickém "Staromáku" jsou prý nejkrásnější vánoční trhy v Evropě. Na své si přijdou i milovníci vepřového na rožni!
Grand Restaurant
20. 12. 2016
Vánoční trhy na pražském Staromáku prý patří k nejkrásnějším v Evropě. Určitě potěší i milovníky vepřového na rožni! Náš apetit se nezapře...
Grand Restaurant
15. 12. 2016

V tak trochu hipsterském podniku Eska rozbité nádobí nevyhazují. Naopak. Součástí jejich image je záměrně na nich podávat třeba malé "amuse bouche". Proč ne?!:)

Grand Restaurant
13. 12. 2016
Prosinec (December) má v sobě písmenko "r" tolik důležité pro kvalitu ústřic. Sézóna je v plném proudu!
Grand Restaurant
08. 12. 2016

Berlínská restaurace "Beze zbytku šťastný" doslova praská ve švech. A to se tady vaří výhradně ze surovin na hranici expirace, zbytků, odkrojků a "ošklivé" zeleniny. Tříchodové menu vás tady přijde na nějakých 20€ a je to opravdový kulinářský požitek!

Grand Restaurant
06. 12. 2016
Tak na Letne (ulice M. Horakove) si muzete vybrat jehneci/teleci nebo kureci. Takovy luxus vam malokdo v Praze nabidne!
Grand Restaurant
01. 12. 2016

Grand Restaurant Festival je právě v prodeji! 91 restaurací, 36 měst, 14 krajů. Vstupenky od 250,-Kč. Pokud toužíte ochutnat a zároveň chcete udělat radost svým blízkým, dopřejte si společně unikátní zvýhodněnou degustaci nebo zábavné Mňam Zážitky. Kupte originální vánoční dárek!

Grand Restaurant
29. 11. 2016
Kdo zvítězí? Které restaurace se letos umístily v TOP 10 v kategoriích - jídlo, obsluha, interier a které v absolutním hodnocení TOP 100? Na webu odhalíme 1.prosince večer nebo v tištěné podobě týdeníku Echo.
Grand Restaurant
25. 11. 2016

Zavíráte kohoutek během čištění zubů? Téměř 800 milionů lidí na naší planetě nemá přístup k pitné vodě, mysleme na to.

Grand Restaurant
22. 11. 2016
Hlavou zeď neprorazíš!
Grand Restaurant
18. 11. 2016

Chips a prach z rybí kůže - takhle zdobí candáta v pražské restauraci Field oceněné slavnou hvězdou Michelin. Byl dokonalý!

Grand Restaurant
15. 11. 2016
Tady vás naladí už před vstupem do restaurace. Prostě "4 sezóny" jsou tu stále ve vší kráse...
Grand Restaurant
11. 11. 2016

Pražské nábřeží zdobí obří fotky pokroucené, neforemné, křivé zeleniny, která byla vyřazena ze supermarketů kvůli nesplňujícím estetickým podmínkám. No není nádherná?



 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top