Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

11. - 18. listopadu 2017 vyrazíme s Pavlem Maurerem poprvé do USA!


Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
15. 11. 2016
Tady vás naladí už před vstupem do restaurace. Prostě "4 sezóny" jsou tu stále ve vší kráse...
Grand Restaurant
11. 11. 2016

Pražské nábřeží zdobí obří fotky pokroucené, neforemné, křivé zeleniny, která byla vyřazena ze supermarketů kvůli nesplňujícím estetickým podmínkám. No není nádherná?

Grand Restaurant
11. 11. 2016
Pražské nábřeží zdobí obří fotky pokroucené, neforemné, křivé zeleniny, která byla vyřazena ze supermarketů kvůli nesplňujícím estetickým podmínkám. No není nádherná?
Grand Restaurant
08. 11. 2016
Zabíjačka přímo na Kulaťáku (Praha 6)? Tomu říkám nápad!
Grand Restaurant
08. 11. 2016
Zabíjačka přímo na Kulaťáku (Praha 6)? Tomu říkám nápad!
Grand Restaurant
04. 11. 2016

Rybí hlavy, potrhaný losos, játra z mořského ďasa, rybí kosti a kůže... Dokonalý základ pro "wasted bouillabaisse"!

Grand Restaurant
04. 11. 2016
Rybí hlavy, potrhaný losos, játra z mořského ďasa, rybí kosti a kůže... Dokonalý základ pro "wasted bouillabaisse"!
Grand Restaurant
01. 11. 2016
Kterou krevetu si vybrat? No přece tu čerstvou !
Grand Restaurant
01. 11. 2016
Kterou krevetu si vybrat? No přece tu čerstvou !
Grand Restaurant
27. 10. 2016

Stylová taška z použitých novin, která navíc poslouží dobré věci, je k mání v obchůdku Jeden svět na pražských Vinohradech.

Grand Restaurant
27. 10. 2016
Stylová taška z použitých novin, která navíc poslouží dobré věci, je k mání v obchůdku Jiný svět na pražských Vinohradech.
Grand Restaurant
26. 10. 2016

Pro někoho Dušičky, pro jiného Halloween. Každopádně, teplá dýňová polévka s trochou chilli rozhodně v tomto chmurném počasí nikoho neurazí...

Grand Restaurant
26. 10. 2016
Pro někoho Dušičky, pro jiného Halloween. Každopadně teplá dýňová polévka s trochou chilli rozhodně v tomto chmurném počasí nikoho neurazí...
Grand Restaurant
21. 10. 2016
Poslední Mňam Tour do Katalánska vypukne již tento čtvrtek! A co nás čeká? Tak například rozeznat hovězí tatarák od rajčatového - receptura slavných bratří Adrià nám pěkně zamotá hlavu:)
Grand Restaurant
18. 10. 2016

Tahle ředkvička už patří zpět přírodě. Červíci na mém malém záhonu se nemají špatně. "Zero-Waste" ;-)))

Grand Restaurant
18. 10. 2016
Tahle ředkvička už patří zpět přírodě. Červíci na mém malém záhonu se nemají špatně. "Zero-Waste" ;-)))
Grand Restaurant
14. 10. 2016

Zajíc nebo medvěd ze zátek od piva? Materiálu se meze nekladou - zátky dostaly "nový život" a zdobí prestižní galerii!

Grand Restaurant
14. 10. 2016
Zajíc nebo medvěd ze zátek od piva? Materiálu se meze nekladou - zátky dostaly "nový život" a zdobí prestižní galerii!
Grand Restaurant
11. 10. 2016
Studená tomatová polévka inspirovaná kultovním surrealistickým filmem Dalího a Buñuela: Andaluský pes. Jde o šílený záběr - řez okem. Znalci filmu jistě tuto gastronomickou nadsázku "přečtou".
Grand Restaurant
11. 10. 2016
Studená tomatová polévka inspirovaná kultovním surrealistickým filmem Dalího a Buñuela: Andaluský pes. Jde o šílený záběr - řez okem. Znalci filmu jistě tuto gastronomickou nadsázku "přečtou".


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top