Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

11. - 18. listopadu 2017 vyrazíme s Pavlem Maurerem poprvé do USA!


Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
07. 10. 2016

V brněnském KOISHI se šéfkuchař vždy snaží zpracovat celou surovinu beze zbytku! Takhle vypadal jeho lehce zauzený pstruh s chipsy z vlastní kůže a usmaženými šupinkami. Doprovázel ho tartar z řepy, pyré z odřezků a lehká majonéza s citronem, jejímž základem byl vývar z rybích kostí.

Grand Restaurant
07. 10. 2016
V brněnském KOISHI se šéfkuchař vždy snaží zpracovat celou surovinu beze zbytku! Takhle vypadal jeho lehce zauzený pstruh s chipsy z vlastní kůže a usmaženými šupinkami. Doprovázel ho tartar z řepy, pyré z odřezků a lehká majonéza s citronem, jejímž základem byl vývar z rybích kostí.
Grand Restaurant
04. 10. 2016
Pár knedlíčků na přidání? Ach ta romantika středoevropské (Bavorsko, Česko) kuchyně!
Grand Restaurant
04. 10. 2016
Pár knedlíčků na přidání? Ach ta romantika středoevropské (Bavorsko, Česko) kuchyně!
Grand Restaurant
30. 09. 2016

Pavel Maurer se kompostování nebojí! Na Moravě se jako malý všechno naučil od své maminky a babičky. Není to zas tak složité a zahradu k tomu nepotřebujete - kompostovat můžete klidně i na balkoně v paneláku! Kokoza vám poradí jak!!!

Grand Restaurant
27. 09. 2016
Růže byly v minulosti vysazovány u vinohradů jako přírodní indikátor případných "nemocí" révy vinné. Dnes jsou to především estetické doplňky vinic. Potěší.
Grand Restaurant
27. 09. 2016
Růže byly v minulosti vysazovány u vinohradů jako přírodní indikátor případných "nemocí" révy vinné. Dnes jsou to především estetické doplňky vinic. Potěší.
Grand Restaurant
22. 09. 2016
Zázračná juka! Zbavuje tělo jedovatých látek, přispívá k dokonalejšímu vstřebávání živin, zlepšuje trávení, posiluje a reguluje vyměšovací procesy. Dá se připravit na nespočet způsobů a chutná skvěle:)
Grand Restaurant
22. 09. 2016
Zázračná juka! Zbavuje tělo jedovatých látek, přispívá k dokonalejšímu vstřebávání živin, zlepšuje trávení, posiluje a reguluje vyměšovací procesy. Dá se připravit na nespočet způsobů a chutná skvěle:)
Grand Restaurant
20. 09. 2016

Müller Thurgau "dortík" z vinných slupek o průměru půl metru lisovali o víkendu na vinobraní na Pražském hradě. Mošt byl vynikající, nálada také!

Grand Restaurant
20. 09. 2016
Müller Thurgau "dortík" z vinných slupek o průměru půl metru lisovali o víkendu na vinobraní na Pražském hradě. Mošt byl vynikající, nálada také!
20. 09. 2016
Müller Thurgau "dortík" z vinných slupek o průměru půl metru lisovali o víkendu na vinobraní na Pražském hradě. Mošt byl vynikající, nálada také!
Grand Restaurant
16. 09. 2016

Je libo partičku fotbálku přímo u stolu? V restauracích DC krále se španělskými kořeny - chefa José Andrése - se v pauze, kdy čekáte na objednávku, nikdy nenudíte!

Grand Restaurant
16. 09. 2016
Je libo partičku fotbálku přímo u stolu? V restauracích DC krále se španělskými kořeny - chefa José Andrése - se v pauze, kdy čekáte na na objednávku, nikdy nenudíte!
Grand Restaurant
13. 09. 2016

I staré záclony a noční košile používají vinaři, aby vyplašili špačky, brousící si zobáčky na jejich úrodu!

Grand Restaurant
13. 09. 2016
I staré záclony používají vinaři na plašení špačků
Grand Restaurant
09. 09. 2016

To, že vám jablíčka ze zahrady brzy shnijí, je rozhodně správně! Je to totiž důkaz, že nejsou nijak chemicky ošetřena. Jíst už se sice nedají, ale stále je můžete hodit na kompost:)

Grand Restaurant
09. 09. 2016
To, že vám jablíčka ze zahrady brzy shnijí, je rozhodně správně! Je to totiž důkaz, že nejsou nijak chemicky ošetřeny. Jíst už se sice nedají, ale alespoň je můžete hodit na kompost:)
Grand Restaurant
09. 09. 2016
To, že vám jablíčka ze zahrádky brzy zhnijí je naprosto normální! Je to přirozený proces bez postřiků. Jíst už se sice nedají, ale alespoň je můžete hodit na kompost:)
Grand Restaurant
06. 09. 2016

Tak už tu máme vinobraní za dveřmi. Špačci a jiní drozdi budou mít "po ptákách"!



 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top