Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

11. - 18. listopadu 2017 vyrazíme s Pavlem Maurerem poprvé do USA!


Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
06. 09. 2016
Tak už tu máme vinobraní za dveřmi. Špačci a jiní drozdi budou mít "po ptákách"!
Grand Restaurant
02. 09. 2016

Ořechy ze zahrady, zbylé máslo od snídaně, polohrubá mouka těsně před expirací, 4 vajíčka od sousedky, mletý mák a třtinový cukr:)

Grand Restaurant
02. 09. 2016
Ořechy ze zahrady, zbylé máslo od snídaně, cukr těsně před expirací.
Grand Restaurant
30. 08. 2016
Za každou porci špaget all'Amatriciana pošlou restauratéři 2 Eura na obnovu zemětřesením zničeného městečka Amatrice. Když to udělaji všechny italske podniky v Česku je to za měsíc 30 milionů, když celý svět, je to několik miliard. Amatrice dalo světu skvělou omáčku. Teď mohou gastronauti "něco" vrátit.
Grand Restaurant
30. 08. 2016
Za každou porci špaget all'Amatriciana pošlou restauratéři 2 Eura na obnovu zemětřesením zničeného městečka Amatrice. Když to udělaji všechny italske podniky v Česku je to za měsíc 30 milionů, když celý svět, je to několik miliard. Amatrice dalo světu skvělou omáčku. Teď mohou gastronauti "něco" vrátit.
Grand Restaurant
26. 08. 2016

Koupili jste si nový příbor a ten starý se chystáte vyhodit? Newejstujte! Podívejte, jaký krásný šperk se dá vyrobit třeba z vidličky! Raději si to 2x rozmyslete než něco hodíte do koše!

Grand Restaurant
23. 08. 2016
Která česká biopotravina letos zvítězí? Porota zasedla a ochutnala. Výsledky budu vyhlášeny 5. Září.
Grand Restaurant
23. 08. 2016
Která česká biopotravina letos zvítězí? Porota zasedla a ochutnala. Výsledky budu vyhlášeny 5. Září.
Grand Restaurant
20. 08. 2016

Tento plakát byl vytvořen během 1. světové války. Kvůli nedostatku jídla nabádá: nakupujte s rozmyslem, vařte šetrně, používejte méně mouky a masa, nakupujte lokální potraviny, nandejte jen tolik jídla, kolik opravdu potřebujete, zbytky dále využívejte a NEPLÝTVEJTE. Tato výzva platí i dnes!

Grand Restaurant
20. 08. 2016
Tento plakát byl vytvořen během 1. světové války. Kvůli nedostatku jídla nabádá: nakupujte s rozmyslem, vařte šetrně, používejte méně mouky a masa, nakupujte lokální potraviny, nandejte jen tolik jídla, kolik opravdu potřebujete, zbytky dále využívejte a NEPLÝTVEJTE. Tato výzva platí i dnes!
Grand Restaurant
16. 08. 2016
Někdo nerad ústřice a jiný zase nesnáší kaviár. Ústřice jemně sypaná kaviárem podávaná v kořeněném nálevu z mořské vody - to je lahůdka pro všechny co milují seefood.
Grand Restaurant
16. 08. 2016
Někdo nerad ústřice a jiný zase nesnáší kaviár. Ústřice jemně sypaná kaviárem podávaná v kořeněném nálevu z mořské vody - to je lahůdka pro všechny co milují seefood.
Grand Restaurant
13. 08. 2016

Také vám doma chybí pár šálků na kafe? Máme pro vás tip, jak je rychle a snadno "vyrobit". Stačí si jen vymýt pár skleniček od jogurtu a je to! Místo podšálku pak může posloužit třeba opracovaný kus dřeva, co jste našli v přírodě. Je to sice trošku hipsteřina, ale fantazii se meze nekladou!

Grand Restaurant
13. 08. 2016
Také vám doma chybí pár šálků na kafe? Máme pro vás tip, jak je rychle a snadno "vyrobit". Stačí si jen vymýt pár skleniček od jogurtu a je to! Místo podšálku pak může posloužit třeba opracovaný kus dřeva, co jste našli v přírodě. Je to sice trošku hipsteřina, ale fantazii se meze nekladou!
Grand Restaurant
09. 08. 2016
Čím víc olivovník trpí, tím lepší plody. Podobně je to s révou vinnou. A jak je to s homo sapiens?
Grand Restaurant
09. 08. 2016
Čím víc olivovník trpí, tím lepší plody. Podobně je to s révou vinnou. A jak je to s homo sapiens?
Grand Restaurant
05. 08. 2016

V Kristině Hrádku neradi plýtvají, a proto pro nás na začátek připravili tuto dančí paštičku ze hřbetu divočáka, odřezků a z "horší" zeleniny. Podávali ji s brusinkovou omáčkou a domácím cibulovým chlebem. Mňam!

Grand Restaurant
05. 08. 2016
V Kristině Hrádku neradi plýtvají, a proto pro nás na začátek připravili tuto dančí paštičku ze hřbetu divočáka, odřezků a z "horší" zeleniny. Podávali ji s brusinkovou omáčkou a domácím cibulovým chlebem. Mňam!
Grand Restaurant
01. 08. 2016
Kazdy ten kousek je z jineho more. Srdce je ze Stredozemi, pobliz Barcelony a skorapka prapodivneho a extremne draheho "seafood" - husokrkeho vilejse pochazi z Atlantiku v Galicii.
Grand Restaurant
01. 08. 2016
Kazdy ten kousek je z jineho more. Srdce je ze Stredozemi, pobliz Barcelony a skorapka prapodivneho a extremne draheho "seafood" - husokrkeho vilejse pochazi z Atlantiku v Galicii.


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top