Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

11. - 18. listopadu 2017 vyrazíme s Pavlem Maurerem poprvé do USA!


Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
29. 07. 2016

Gastronauti! 27.10.-31.10.2016 proběhne poslední exklusivní Mňam Tour do Katalánska s Pavlem Maurerem. Zbývá ještě posledních pár volných míst a uzávěrka přihlášek končí již 7.8.2016. Pojeďte s námi!

Grand Restaurant
29. 07. 2016
Gastronauti! 27.10.-31.10.2016 proběhne poslední exklusivní Mňam Tour do Katalánska s Pavlem Maurerem. Zbývá ještě posledních pár volných míst a uzávěrka přihlášek končí již 7.8.2016. Pojeďte s námi!
Grand Restaurant
23. 07. 2016

Věděli jste, že voda, ve které uvaříte těstoviny, je díky zbylému škrobu perfektní na mytí nádobí? Když v ní není moc soli, můžete s ní také zalít kytku, ta už si z ní potřebné živiny vytáhne. Hledejte způsoby, jak neplýtvat a znovu zpracovat již využité, planetě to uleví.

Grand Restaurant
23. 07. 2016
Věděli jste, že voda, ve které uvaříte těstoviny, je díky zbylému škrobu perfektní na mytí nádobí? Když v ní není moc soli, můžete s ní také zalít kytku, ta už si z ní potřebné živiny vytáhne. Hledejte způsoby, jak neplýtvat a znovu zpracovat již využité, planetě to uleví.
Grand Restaurant
19. 07. 2016
Chefove 3 Michelinských restaurantů jsou hraví. V degustačním menu v Sant Pol de Mar - Carnet de Ball má každý chod jméno tance nebo hudby. Třeba - rap, twist, salsa, rock & roll...tohle je - disco - domací sýr, sušené a kandovaé ovoce, syrové mléko...a Bůh ví co ještě :-)))
Grand Restaurant
19. 07. 2016
Chefove 3 Michelinských restaurantů jsou hraví. V degustačním menu v Sant Pol de Mar - Carnet de Ball má každý chod jméno tance nebo hudby. Třeba - rap, twist, salsa, rock & roll...tohle je - disco - domací sýr, sušené a kandovaé ovoce, syrové mléko...a Bůh ví co ještě :-)))
Grand Restaurant
15. 07. 2016

Pěstujete na zahrádce či na balkoně? Domácí produkty chutnají úplně jinak než ty kupované! Zkuste si něco zasadit a uvidíte jakou budete mít ze sebe radost až Vám vyroste první jahůdka či mrkvička! Anebo si jen tak na louce natrhejte sedmikrásky a hoďte si je do jogurtu či salátu! - Mají blahodárné účinky na játra, žlučník a dýchací cesty:)

Grand Restaurant
15. 07. 2016
Máte zahrádku nebo pěstujete něco dobrého alespoň na balkoně? Všimli jste si, že domácí produkty chutnají úplně jinak než ty kupované? Zkuste si něco zasadit! Nedá to zase tolik práce a uvidíte jakou budete mít ze sebe radost až vám vyroste první jahůdka či mrkvička! A nebo si jen tak na louce natrhejte sedmikrásky a hoďte si je do jogurtu či letního salátu!:)
Grand Restaurant
12. 07. 2016
Vadí vám automaty na slazené nápoje a tyčinky? A co takhle pouliční automat, kde si non-stop mužete koupit čerstvé maso na steak, entrecote nebo hamburger? Barcelona je i městem jídla!
Grand Restaurant
12. 07. 2016
Vadí vám automaty na slazené nápoje a tyčinky? A co takhle pouliční automat, kde si non-stop mužete koupit čerstvé maso na steak, entrecote nebo hamburger? Barcelona je i městem jídla!
Grand Restaurant
08. 07. 2016

Domácí fíkový koláč "co dům dal": sušené fíky a kukuřičná mouka na hranici expirace, trochu bílého jogurtu od snídaně, pár vlašáků ze zahrádky, pšeničné otruby, med, skořice, vajíčka od sousedky, starší banán a trochu čerstvé pomerančové kůry. Voilà!

Grand Restaurant
08. 07. 2016
Domácí fíkový koláč "co dům dal": sušené fíky a kukuřičná mouka na hranici expirace, trochu bílého jogurtu od snídaně, pár vlašáků ze zahrádky, pšeničné otruby, med, skořice, vajíčka od sousedky, starší banán a trochu čerstvé pomerančové kůry. Voilà!
Grand Restaurant
01. 07. 2016

Nedopalky zabíjí. Věděli jste, že každý odhozený filtr znečistí až 500l mořské vody?

Grand Restaurant
28. 06. 2016

Uvnitř vyplechované, zvenčí dřevěné staré chlaďáky (předchůdce elektrických ledniček) nepatří na smetiště! V luxusní stylové restauraci "zahrají" design, ale i uchovají víno ve stabilní teplotě. Zero Waste.

Grand Restaurant
28. 06. 2016
Uvnitř vyplechované, zvenčí dřevěné staré chlaďáky (předchůdce elektrických ledniček) nepatří na smetiště! V luxusní stylové restauraci "zahrají" design, ale i uchovají víno ve stabilní teplotě. Zero Waste.
Grand Restaurant
24. 06. 2016

Takhle dali v hotelu Jičín "nový život" kachním křidélkům. Obrali je do posledního kousku, spekli a vyrobili huspeninu. Tu pak podávali s domácí cibulovou marmeládou a nakládaným patizonem od místních farmářů.

Grand Restaurant
24. 06. 2016
Takhle dali v hotelu Jičín "nový život" kachním křidélkům. Obrali je do posledního kousku, spekli a vyrobili huspeninu. Tu pak podávali s domácí cibulovou marmeládou a nakládaným patizonem od vlastních farmářů.
Grand Restaurant
21. 06. 2016
Houskový knedlík a klobása s ušlechtilou plísní? Ba ne. Je to hořká čokoláda posypaná praškovým cukrem a bageta s olivovým olejem. Malá gastronomická pocta surrealismu ve městě Salvadora Dalí.
Grand Restaurant
21. 06. 2016
Houskový knedlík a klobása s ušlechtilou plísní? Ba ne. Je to hořká čokoláda posypaná praškovým cukrem a bageta s olivovým olejem. Malá gastronomická pocta surrealismu ve městě Salvadora Dalí.
Grand Restaurant
17. 06. 2016

Také rádi odšťavňujete? A co děláte s dužinou? My jsme si udělali zdravý fresh juice z červené řepy a mrkve a veškerý "odpad" jsme použili do jemné krémové polévky se špetkou skořice a kapkou pomerančové šťávy:)



 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top