Galerie 2016 - Taste Waste procházka

Výprava za mišpulí Na Ztracence   Přivítání v Etnosvětě   Taste Waste ingredience (Etnosvět)   Skvělé agarové želé a Taste Waste suroviny, které byly použity na jeho přípravu (Etnosvět)   Šéfkuchař Clayton Powell a neplýtvající přístup v Etnosvětě
Agarové rajčatové želé, Paneer sýr, parmazánová drobenka a bylinkový olej (Etnosvět)   Šéfkuchař Clayton Powell v akci (Etnosvět)   Kreativní Taste Waste! Taštička plněná zeleninou a seitanem s omáčkou z pečených paprik a smaženými bramborovými slupkami (Etnosvět)   Taštička plněná zeleninou a seitanem s omáčkou z pečených paprik a smaženými bramborovými slupkami (Etnosvět)   Uvědomělé nakupování delikates v Bezobalu
Dobroty v Čech i zbytku světa v Bezobalu   Gastronauti degustují v Bezobalu   Bezobalové nakupování do vlastních nádob či pytlíků   Šetrné a příjemné nakupování (Bezobalu)   Taste Waste v japonském podání (Miyabi)
Taste Waste japonské kostní moučky k dochucování rýže. Jedinečné! (Miyabi)   Japonská rýže ozdobená sašimi z pražmy, enoki, okrou zalitá čajem - Taste Waste zpracování rýže z předešlého dne (Miyabi)   Zachraň jídlo a fakta o plýtvání potravinami   Gran Fierro   Šéfkuchař Sergio Guerreros vítá gastronauty (Gran Fierro)
Šéfkuchař Sergio Guerros představuje menu (Gran Fierro)   Kokoza představuje nový vermikompostér (kompostování pomocí žížal) vhodný do každého bytu   Skirt steak konfit – telecí s tuňák. omáčkou, mačkaná zelenina, br. pyré s lanýžovým olejem (Gran Fierro)   Originální Taste Waste! Karamelový dezert a zmrzlina ze starého chleba Šumava s vanilkovou omáčkou (Gran Fierro)   Designový vermikompostér od Kokozy
Se Sergiem Guerreros, šéfkuchařem argentinské restaurace Gran Fierro


 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top