MňamVlak Brno 2013

MňamVlak z Prahy do Brna 16. února 2013

Jednodenní gastronomická „expedice“ se zahajovacím přípitkem - pivní sekt ŠAMPS a ochutnávkou farmářského menu již ve vlaku pod vedením slavného šéfkuchaře Jiřího Krále. Návštěva nejlepších restaurací Brna s procházkou přes historické centrum... a překvapení!


Restaurace na kolejích + Pavillon + Borgo Agnese + Koishi fish & sushi
 
 
Vše připraveno Úvodní slovo Pavla Maurera



 
Představení chefa Jiřího Krále Po prvním chodu se jen zaprášilo



 
Boršť Pečená žebra



 
Odborný popis toho, z čeho se vařilo Sladká tečka



 
Příjezd na hl. nádraží v Brně Pavel Maurer a šéfkuchaři



 
Procházka přes centrum Pavillon



 
Zimní stadion hned vedle restaurace Zasedací pořádek



 
Zweigeltrebe 2011, vinařství U Kostela  První chod pro naladění chuťových buněk



 
Druhý chod Šéfkuchař Kaplan, paní majitelka a Pavel Maurer



 
Závěrečný desert Vinný sklep Pavillonu



 
Kontroverzní brněnský orloj Brněnský drak:)



 
Další restaurace před námi V Borgo Agnese mají pravidelné prodejní výstavy



 
Amuse-bouche I Amuse-bouche II



 
Z domácí pekárny Předkrm v podobě carpaccia



 
Vegetariánská verze předkrmu Dlouhý stůl



 
Hlavní chod Toto mají v nabídce také



 
Skutečně široká nabídka Vinný sklep



 
Nesmí chybět ani král všech šampaňských Návštěva kuchyně



 
Už jsme v Koishi Majitelé



 
Přivítání "po moravsku" Rybí interiér



 
První chod Něco sladkého na závěr



 
A hurá do vinotéky Petit Cru (součástí Koishi) Někteří účastníci si museli na pana majitele i sáhnout



 
Večerní Brno Závěrečné foto některých z účastníků



 



 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top