MňamVlak Olomouc 2013

MňamVlak z Prahy do Olomouce 2.-3. února 2013

Dvoudenní gastronomicko – kulturní výprava. Zahajovací přípitek a ochutnávka farmářského menu již v jídelním voze – pod dohledem šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.

Gastronomické zážitky v kombinaci s návštěvou a ochutnávkou tvarůžků v Muzeu tvarůžků v Lošticích, s divadelním představením, speciálním festivalovým drinkem v baru Osa, přenocováním v hotelu Trinity s nedělním brunchem a dalšími kulturně-gastronomickými zajímavostmi!


Restaurace na kolejích + Moravská restaurace + Vila Primavesi + Trinity

 
Sraz na rohu knihkupectví Neoluxor Pendolino



 
První chod "na rozjezd"  Servírování nápojů



 
Někdo to pojal jako rodinný výlet Chef Sapík v akci



 
Kuřátko s červenou řepou Vepřová žebra



 
Šikovný "vlakový" tým Pavel Maurer s šéfkuchaři



 
Uvítání v hotelu Trinity Návštěva Moravské restaurace



 
Profesionálové v akci Domácí lívance



 
Ochutnávka 7mi druhů olomouckých tvarůžků Historické obaly



 
Obchůdek s delikatesami Nabídka Tvarůžkové cukrárny



 
Majitelé cukrárny - rodina Poštulkova První chod ve Vile Primavesi - losos



 
Intimní interiér restaurace Na stěnách obrazy Gustava Klimta



 
Druhý chod Přednáška o historii Vily Primavesi



 
Návštěva divadelního představení Večerní posezení v baru Osa



 
Nedělní brunch v hotelu Trinity Sloup Nejsvětější trojice - UNESCO



 
Automat na tvarůžkové speciality Zpáteční cesta



 
Závěrečné foto všech účastníků



 



 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top