Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 "MŇAM ZÁŽITKY" GRAND RESTAURANT FESTIVAL PRÁVĚ V PRODEJI! NEZAPOMENUTELNÝ DÁREK. TÉMA: SUPERFOOD

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
16. 01. 2018

Grand Restaurant Festival 2018 je zahájen! Hodnoťte, komentujte, foťte a sdílejte! Každý týden zveřejníme nejkrásnější fotku festivalu s hashtagem #grf2018 a výherce od nás dostane publikaci Maurerův výběr Grand Restaurant 2018.

Grand Restaurant
13. 01. 2018

Chleba z domácí pekárny, Philadelphia, avokádo, vlastnoručně pražená dýňová semínka, šťáva z citronu a kapka olivového oleje. Superfood. A taky malé kouzlo z toho co zbylo v lednici:)

Grand Restaurant
07. 01. 2018

Posledních pár míst na výlet do Krkonoš s Pavlem Maurerem v rámci Grand Restaurant Festivalu. "Mňam Zážitek" pro milovníky přírody, superfood, pro lyžaře či běžkaře, pro všechny "gastronauty"!:) Už za 2 týdny!

Grand Restaurant
04. 01. 2018

Jak málo stačí. Pár starých zavařovacích sklenic natřených na nejrůznější barvy a podomácku vyrobené látkové květiny příjemně ozdobily interiér jednoho hipsterského amerického burger řetězce!

Grand Restaurant
29. 12. 2017
Enrique Olvera je v současnosti jedním z nejslavnějších mexických chefů. Jeho New Yorská Cosme je 40. nejlepší restaurací světa a kromě nezapomenutelných chutí a vůní, které jsme měli tu čest zažít, má ve vinném lístku i "Mladého Bočka" z Moravy!
Grand Restaurant
24. 12. 2017

Fair trade vánoční stromeček ze 100% recyklovaného materiálu. Mysleme na naši planetu i v těchto svátečních dnech!

Grand Restaurant
20. 12. 2017

Hledáte něco originálního pod stromeček pro milovníky gastronomie? Zakupte jeden ze speciálních festivalových "Mňam Zážitků"! Pro páry, pro rodiny, pro radost.

Grand Restaurant
15. 12. 2017

Jednoduchý základ na vánoční rybí polévku: silný vývar ze zbylých rybích kostí, krunýřů a klepet. A když je předem ještě trochu opečete, tak je to top!

Grand Restaurant
12. 12. 2017
Držíte adventní půst? Nebo se chystáte postit alespoň na Štědrý den, abyste uviděli zlaté prasátko? V 2* Michelin Minibaru španělského chefa José Andrése je k vidění celoročně!
Grand Restaurant
09. 12. 2017

Falešné bramboráky z "unavené" žluté cukety se zbytkem mouky a vloček. Poslední bio vajíčko. Trocha vlastních bylinek a dobrého olivového oleje. S domácím guacamole chutnaly úžasně!

Grand Restaurant
06. 12. 2017

Nezapomenutelné degustace a Mňam Zážitky v rámci Grand Restaurant Festivalu 2018 právě v prodeji. Obdarujte vaše nejmilejší něčím osobním, co už jim nikdy nikdo nevezme. Motto festivalu: "Superfood za super ceny!"

Grand Restaurant
01. 12. 2017

Víte, že jde žít úplně bez obalů? Chraňte planetu a pokuste se co nejvíc omezit igelity apod. Berte si na nákupy vlastní tašku, vlastní nádoby na vločky, rýži nebo čočku. Je to levnější a zároveň kontrolujete množství!

Grand Restaurant
28. 11. 2017
Tyto restaurace se dostaly do Top10 Maurerova výběru Grand Restaurant 2018. Uhádnete, která se umístila na 1. místě? Výsledky budou zveřejněny 1. prosince!
Grand Restaurant
24. 11. 2017

Vypěstujte si domácí superfood! Bylinky potřebují jen sluníčko, teplo a trpělivost. A odměna je k nezaplacení:)

Grand Restaurant
21. 11. 2017
“Make food not war” aneb dezert á la Elena Arzak z Baskicka
Grand Restaurant
17. 11. 2017

Další umělecké dílo! Tentokrát z nasbíraných mořských lastur. No není to nádhera?

Grand Restaurant
14. 11. 2017
Dýňové lasagne se sýrem. Překvapí i potěší v Cafe de Paris.
Grand Restaurant
11. 11. 2017

Nevyhazujte korky od vína! Dají se použít jako krásná dekorace, můžete s nimi vytvářet umělecká i praktická díla nebo je znovu využít v kuchyni či na zahradě:)

Grand Restaurant
07. 11. 2017
V USA mu také říkají Kale, moje babička zase Kél. Ma 4x více karotenů než brokolice a spoustu vitamínů. Vydrží v záhonu až do zimy.
Grand Restaurant
04. 11. 2017

Kovář udělal držák na víno a skleničky ze starých koňských podkov. Umělecké dílo!



 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top