Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 1. PROSINCE 2017 BUDE ZAHÁJEN PŘEDPRODEJ NA GRAND RESTAURANT FESTIVAL! TÉMA: SUPERFOOD

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
11. 09. 2017
Chmel už roste i v naší ulici mezi roštím. Je jasné, že jsme opravdu pivní velmoc nejen ve spotřebě.
Grand Restaurant
08. 09. 2017

Nevíte co s měkkými rajčaty? Už vás omrzela rajčatová omáčka? Zkuste studené letní gazpacho! Je jednoduché a úžasně osvěžující!

Grand Restaurant
05. 09. 2017
Růže - starodávný přírodní indikátor zdravé révy vinné. Když nechřadne květina víno je ok!
Grand Restaurant
01. 09. 2017

Skleničky od jogurtu, pár starých prkének a mušle nasbírané u moře... A děti mají o zábavu postaráno!

Grand Restaurant
29. 08. 2017
16tý ročník soutěže Česká biopotravina - už je ochutnáno, změřeno, vyhodnoceno! Vítězové budou vyhlášeni 1.září.
Grand Restaurant
26. 08. 2017

Pár zrezivělých příborů po babičce a jaká je z toho umělecká dekorace do kuchyně!

Grand Restaurant
22. 08. 2017
Na některých trzích ve Středozemí se drží místní prodejci tradičního vážení. Aby digital neblaze neinfikoval zeleninu. A je to i zábavnější.
Grand Restaurant
19. 08. 2017

Taste-Waste svícen ze skořápek od ústřic se dá ve Španělsku prodat za pěkně tučnou sumu!

Grand Restaurant
16. 08. 2017
Mohou sloužit pořád
Grand Restaurant
12. 08. 2017

A už zase kvetou opuncie... Kaktusy, co plodí úžasně sladké a zdravé plody. Ale pozor na trny!

Grand Restaurant
08. 08. 2017
Černá ovce se, viděno z povzdálí, chová zcela klidně, nevyvádí, nepere se, netrká. A mléko má bílé. I když, kdo ví...?
Grand Restaurant
04. 08. 2017

Domácí lívanečky s omáčkou ze sladkého sherry Pedro Ximenez a se vším, co jsme našli na zahrádce...

Grand Restaurant
01. 08. 2017

I popelníky na odklepávání cigaret jsou součástí restaurace (většinou už díky bohu jen venku). A mohou vypadat i hezky, trochu romanticky a navíc recyklovatelně...

Grand Restaurant
28. 07. 2017

Dnešní potréninkové smoothie: starší hnědé banány, nezpracované bílky ze včera, domácí mandlové mléko, zbytek medu a směs zdravých semínek.

Grand Restaurant
25. 07. 2017
Bílý, kukuřičný nebo tmavý chléb. Prostá vesnická provensálská snídaně. Malá ves - malá pekárna.
Grand Restaurant
21. 07. 2017

Docela vtipné... ale hádejte kolik se spotřebuje vody na výrobu vína?!

Grand Restaurant
18. 07. 2017
V mnoha zemích kolem Středozemniho moře nedostanete k rybě žadné brambory, noky, knedlíky ani rýži. Pouze grilovanou zeleninu. Ani je to nenapadne!
Grand Restaurant
14. 07. 2017

Víte, jaká je výhoda silné zeleninové polévky minestrone? - No přece, že do ní můžete zpracovat vše "co dům dá" a vždycky je výborná!

Grand Restaurant
11. 07. 2017
I obyčejná kohoutková voda může být podávána v restauraci šmrncovně. Cenova politika? Kazdá země i každý podnik - jinak!
Grand Restaurant
07. 07. 2017

Máte doma otlučené a unavené ovoce, co už nikdo nechce? Hoďte ho do koláče, ne do koše!



 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top