Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 "MŇAM ZÁŽITKY" GRAND RESTAURANT FESTIVAL PRÁVĚ V PRODEJI! NEZAPOMENUTELNÝ DÁREK. TÉMA: SUPERFOOD

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
15. 01. 2016

Zeď z korků od vína? Wine not?;)

Grand Restaurant
12. 01. 2016

Jeden ze 3 degustačních chodů podávaný v ostravském Bamboo v rámci nadcházejícího Grand Restaurant Festivalu. Candát, zelenina - a to černé není „pozdrav z šachty“, ale pečená polenta se sépiovým inkoustem!

Grand Restaurant
09. 01. 2016

Ruční výroba, bez konzervantů a barviv, méně tuku a cukru a přesto báječné! Kromě donutů dělají třeba také kakaové špagety nebo čokoládovou tlačenku. Tajemství této cukrárny znají účastníci naší katalánské Mňam Tour:) Mňam Tour

Grand Restaurant
05. 01. 2016
Foie gras kachnička, jablková paštika, kozí sýr se sušenou papájou...i rychlý oběd za studena může být originální!:)
Grand Restaurant
02. 01. 2016
"Varime lepsi kafe nez George Clooney"...napis na dverich jedne barcelonske kavarny. Odpovedi je o par kroku dal obri kavova kapsle Nespresso ve stylu Gaudí.
Grand Restaurant
29. 12. 2015

Málokdo ví, že jsou plody opuncie jedlé. Dužina je sladká a sťavnatá s chutí tropického ovoce. Váže na sebe tuky, takže je to skvělá volba pro "povánoční odtučňovací kůru":) Ale pozor na trny!

Grand Restaurant
26. 12. 2015

Stromeček z uschlých větviček? Proč ne?

Grand Restaurant
22. 12. 2015

Obří otočný gril na vánočním trhu ve "Španělské Vesnici" aneb vepř na několik způsobů!

Grand Restaurant
18. 12. 2015
Sushi? Ano, ale jen v designu, jsou to pouze gastronomicke ponozky - pro milovniky japonskeho tradicniho pokrmu.
Grand Restaurant
15. 12. 2015
Takovýhle účet vám připraví indonéská majitelka bistra Jávanka na Vinohradech. Taková maličkost a jakou to udělá člověku radost... A k tomu ještě božsky vaří!
Grand Restaurant
11. 12. 2015
Sklenikova zelenina nebo kvašena? Nekdy to co vypada hure tak je nasemu telu prospesnejsi...
Grand Restaurant
08. 12. 2015
Už XX. let s vámi...
Grand Restaurant
04. 12. 2015

Gel z pečených bramborových slupek a perly z podmáslí. Taste-Waste předkrm podle Borgo Agnese (Brno), které se letos umístilo v TOP 10 restauracích.

Grand Restaurant
01. 12. 2015
PŘEDPRODEJ ZAHÁJEN OD 1.12. NA WWW.GRANDRESTAURANTFESTIVAL.CZ !
Grand Restaurant
01. 12. 2015
V barcelonském podniku Surya stojí psáno na dveřích: Indian Street Food & Drinks. Jestli je v indických ulicích obvyklé pikantní mojito s mangovým chutney, to nevím, ale návštěva rozhodně stojí za to!
Grand Restaurant
27. 11. 2015

Mnoho věcí kolem nás může mít i "druhý" život, být užitečné, recyklované a ne prostě jen odhozené do koše. Taste-Waste na našem webu vám řekne víc.

Grand Restaurant
24. 11. 2015

V Barceloně občas vaří chef přezdívaný "šéfkuchař moře": prosadil si plankton k lidské konzumaci, peče ryby na olivových peckách a dělá 100% mořské uzeniny. Jeho mistrovské degustační menu jsme ochutnali během Mňam Tour 2015!

Grand Restaurant
20. 11. 2015
Spunty z kokrkoveho dubu. Jsou cim dal drazsi, kratsi a tez kvalita a hustota je ruzna. Mozna jste jiz potkali vina se sklenenym uzaverem. Kdo vi co jeste bude?
Grand Restaurant
17. 11. 2015
Jednou z největších pochoutek v barcelonské restauraci L´eggs je morková kost s krepelčími vajíčky a fenyklem. Jak uz napovídá název podniku - tady dělají vejce na 50 způsobů!
Grand Restaurant
13. 11. 2015
Podzim, orechy, jablicka, ranni mlhy a barevne stromy a diky Bohu i nektere kvetiny.


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top