Mňam Tour

Nekonečná kulinářská „odyssea“ stále pokračuje a my s Vámi nepřetržitě sdílíme naše týdenní „úlovky“ v Čechách i za hranicemi! Jsou to naše osobní zážitky z nevšedních restaurací, lokálních trhů, nočních barů, cukráren, kaváren i jen tak z ulice. Kdo ví, jestli se právě Vy nedáte zlákat a nepojedete si to s námi nakonec zažít na vlastní kůži!

Máte chuť? - Napište na anna@grand-restaurant.cz

 1. PROSINCE 2017 BUDE ZAHÁJEN PŘEDPRODEJ NA GRAND RESTAURANT FESTIVAL! TÉMA: SUPERFOOD

 
MnamTour Mnam Tour
Grand Restaurant
26. 05. 2015
Tenké plátky té nejjemnější svíčkové z pravé české stračeny. Hádejte kde?
Grand Restaurant
22. 05. 2015
S pani redaktorkou MFD Vecerkovou jsme testovali grilovaci klobasy (12ks). Bylo to narocne na žáhu i traveni. Jmeno vyrobce, obsah masa a chemikalii je zasadni kriterium!
Grand Restaurant
19. 05. 2015
Ibiškovo-rebarborový koktejl na střeše madridského Corte Inglés. Známý 3* michelinský chef si zde otevřel bláznivé hipsterské StreetXO, které rozhodně stojí za návštěvu. A na dezert si můžete zajít vedle do zmrzlinárny jednoho z bratří Roců!
Grand Restaurant
15. 05. 2015
Ustricova espuma podle Mandarinu Oriental Barcelona, kuchare, ktery se proslavil zpracovanim planktonu...
Grand Restaurant
13. 05. 2015
Letní úprava husích jater v Puerto Delicia v Seville
Grand Restaurant
08. 05. 2015

Kupodivu i rajčata mohou chutnat jako opravdová rajčata a navíc vypadat skvěle ve všech variantách

Grand Restaurant
05. 05. 2015
I. Mňam Tour do Katalánska jsme úspěšně zakončili degustací iberské šunky z černých vepřů a sklenkou katalánského sektu:)
Grand Restaurant
02. 05. 2015

Mňam Tour v plném proudu! 2* Michelin. Více na www.mnamtour.cz

Grand Restaurant
28. 04. 2015

Vyhlášené baskické jednohubky „pintxos“ ochutnáme při naší zahraniční Mňam Tour, která vypukne již tento pátek! Více na www.mnamtour.cz

Grand Restaurant
24. 04. 2015
U Hezounu delaji Stramberske usi porad rucne! 2000 denne! Certifikat EU za Zemepisne oznaceni puvodu je tu na miste.
Grand Restaurant
21. 04. 2015

Nejen slavní katalánští bratři Ferran a Albert Adrià se zaměřili na fusion japonské a peruánské kuchyně neboli “nikkei”!

Grand Restaurant
17. 04. 2015
Star Wars v rest. Bellevue, tradicni soutez 2 zahr. Chefu o to, zda poznate jako zakaznik, ktera pulka talire je jejich mistrovsky kouskem? Ja mel foie gras (vlevo) a chrest
Grand Restaurant
13. 04. 2015

Jarní drink v asijském stylu v hotelu Mandarin Oriental Barcelona. Více na www.mnamtour.cz

Grand Restaurant
07. 04. 2015
Tak trochu biosnidane na zajimave Ekofarme Svinna. Uz se v lete tesim na bylinky.
Grand Restaurant
04. 04. 2015

Barcelonský gastronomický umělec Christian Escribà nevytváří pouze chutě, ale také emoce. Jeho cukrárna je doslova pohádkovou perníkovou chaloupkou!



 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top